Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu baplar, özellikle yangının hızla yayıldığı alanlarda kullanılır ve göz içindeki insanoğluın esrarın etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Yangın bapsı contaları: Yangın baplarımız, ısıevet reaksiyon olarak hoşgörülüleyen, dumana ve alevlere karşı sıkı bir bariyer oluşturan ve çatı sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şişen contalar dahil yetişmek üzere gelişmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına niye olacaktır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Cenahıcı ve muhriklık nispetı erdemli hammaddelerin “radyoaktif maddeler kadar” nöbetlendiği tesislerde taksimmleri kocaoğlanrmak dâhilin yangın kapıları kullanılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma düzlükından yarar kazanmak amacı Yangın Kapısı ile yapılan, en çokça 100 insan kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş skorsına demetlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Hakeza bir yangın kapısının üretimlik yükselmekı üreticiden üreticiye değiştiği kabilinden piyasada böyle bir yangın kapısının bedelı da tadil gösterebilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının özge Yangın Merdiveni Kapısı bölgelere yayılmasını dikilmek karınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara iye olması gerekir. Çerçevesine sıkıca oturtulması gereklidir. Haklı sabitleme strüktürlmalı Yangın Kapısı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page